Hongaarse Punt Vloer

Een Hongaarse punt vloer is een type parketvloer die bestaat uit houten planken die in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar worden gelegd. Het resultaat is een elegant en symmetrisch patroon dat lijkt op een rij van pijlen of chevrons.

Hongaarse Punt Vloeren

Een Hongaarse punt vloer is een klassieke en stijlvolle keuze voor elke ruimte in je huis. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over Hongaarse punt vloeren, zoals de oorsprong, de voordelen, de nadelen, de soorten, de kosten, de kleuren, de merken, het leggen en het onderhouden, de beste top 3 hongaarse punt vloeren en de meest gestelde vragen.

Wat Is De Oorsprong Van Hongaarse Punt Vloeren?

De oorsprong van Hongaarse punt vloeren gaat terug tot de 16e eeuw, toen deze vloeren voor het eerst werden gebruikt in Franse kastelen en paleizen. De naam Hongaarse punt verwijst naar de Hongaarse huzaren, een elite cavalerie-eenheid die bekend stond om hun pijlvormige hoofddeksels.

De Hongaarse punt vloeren werden geïnspireerd door deze hoofddeksels en werden ook wel point de Hongrie of point d’hongrois genoemd.

De Hongaarse punt vloeren werden al snel populair in heel Europa en werden gezien als een teken van luxe en verfijning. De Hongaarse punt vloeren zijn nog steeds te bewonderen in beroemde gebouwen zoals het Paleis van Versailles, het Louvre en het Vaticaan.

Wat Zijn De Voordelen Van Hongaarse Punt Vloer?

Een Hongaarse punt vloer heeft verschillende voordelen, zoals:

 1. Een unieke en elegante uitstraling: een Hongaarse punt vloer geeft je interieur een unieke en elegante uitstraling die niet snel verveelt. Het patroon van de Hongaarse punt vloer creëert een optisch effect dat je ruimte groter en lichter doet lijken.
 2. Een hoge kwaliteit en duurzaamheid: een Hongaarse punt vloer is gemaakt van hoogwaardig hout dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage, krassen en stoten. Een Hongaarse punt vloer is ook makkelijk te renoveren of te herstellen door het schuren of lakken van de planken.
 3. Een goede isolatie en akoestiek: een Hongaarse punt vloer zorgt voor een goede isolatie en akoestiek in je huis. Het hout van de Hongaarse punt vloer houdt de warmte vast in de winter en laat het ademen in de zomer. Het hout van de Hongaarse punt vloer dempt ook het geluid en vermindert de galm in je ruimte.
nadelen hongaarse punt

Wat Zijn De Nadelen Van Hongaarse Punt Vloeren?

Een Hongaarse punt vloer heeft ook enkele nadelen, zoals:

 1. Een hogere prijs: een Hongaarse punt vloer is over het algemeen duurder dan andere soorten parketvloeren. Dit komt omdat een Hongaarse punt vloer meer materiaal, arbeid en vakmanschap vereist om te leggen. Een Hongaarse punt vloer kan ook meer zaagverlies opleveren dan andere soorten parketvloeren.
 2. Een moeilijkere installatie: een Hongaarse punt vloer is moeilijker te installeren dan andere soorten parketvloeren. Dit komt omdat een Hongaarse punt vloer meer precisie, ervaring en gereedschap vereist om de planken in de juiste hoek en richting te leggen. Een Hongaarse punt vloer kan ook meer tijd en moeite kosten om te leggen dan andere soorten parketvloeren.
 3. Een specifiek onderhoud: een Hongaarse punt vloer vereist een specifiek onderhoud om zijn kwaliteit en uitstraling te behouden. Dit betekent dat je je Hongaarse punt vloer regelmatig moet schoonmaken, beschermen en behandelen met de juiste producten en methoden.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Hongaarse Punt En Visgraatvloer?

Een Hongaarse punt vloer en een visgraatvloer zijn beide soorten parketvloeren die bestaan uit houten planken die in een hoek tegen elkaar worden gelegd. Het verschil tussen een Hongaarse punt vloer en een visgraatvloer zit hem in de manier waarop de planken worden gelegd. Lees hier onze uitleg over Het Verschil Tussen Hongaarse Punt En Visgraat.

 • Bij een Hongaarse punt vloer worden de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar gelegd, waardoor de kopse kanten van de planken precies op elkaar aansluiten.
 • Bij een visgraatvloer worden de planken in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd, waardoor de kopse kanten van de planken overlappen. Het resultaat is dat een Hongaarse punt vloer een symmetrisch en strak patroon heeft, terwijl een visgraatvloer een asymmetrisch en speels patroon heeft.
soorten type

Welke Soorten Hongaarse Punt Vloeren Zijn Er?

Er zijn verschillende soorten Hongaarse punt vloeren die je kunt kiezen voor je huis, afhankelijk van je budget, smaak en wensen. De meest voorkomende soorten Hongaarse punt vloeren zijn:

 1. Hongaarse punt PVC vloer
 2. Hongaarse punt laminaat
 3. Hongaarse punt houten vloer

1. Hongaarse Punt PVC Vloer

Een Hongaarse Punt PVC Vloer is een kunststof vloer die bestaat uit meerdere lagen polyvinylchloride (PVC).

Voordelen

 • Een hoge waterbestendigheid: een Hongaarse punt PVC vloer is zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, de keuken of de kelder. Een Hongaarse punt PVC vloer kan goed tegen water en is makkelijk schoon te maken.
 • Een hoge slijtvastheid: een Hongaarse punt PVC vloer is zeer duurzaam en bestand tegen krassen, slijtage en stoten. Een Hongaarse punt PVC vloer heeft een dikke toplaag die de vloer beschermt tegen beschadigingen.
 • Een goede warmtegeleiding: een Hongaarse punt PVC vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming, omdat het de warmte goed geleidt en verdeelt. Een Hongaarse punt PVC vloer zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat.

Nadelen

 • Een nadeel van een Hongaarse punt PVC vloer is dat het minder natuurlijk en authentiek aanvoelt dan een houten vloer.
 • Een Hongaarse punt PVC vloer kan ook minder goed tegen zonlicht en kan verkleuren na verloop van tijd.
 • Daarnaast kan een Hongaarse punt PVC vloer schadelijke stoffen bevatten die niet goed zijn voor de gezondheid of het milieu.

2. Hongaarse Punt Laminaat

Een Hongaarse Punt Laminaat Vloer is een type houten vloer die bestaat uit meerdere lagen houtvezelplaat (HDF) met een decoratieve toplaag.

Voordelen

 • Een lage prijs: een laminaat variant is goedkoper dan een houten of PVC vloer. Een Hongaarse punt laminaat is dus ideaal voor mensen met een klein budget die toch willen genieten van een mooie parketvloer.
 • Een makkelijke installatie: een laminaat Hongaarse punt is makkelijk te installeren dankzij het kliksysteem. Een Hongaarse punt laminaat kan direct op de ondervloer worden gelegd zonder lijm of spijkers. Een Hongaarse punt laminaat kan ook makkelijk worden verwijderd of vervangen indien nodig.
 • Een goede uitstraling: een Hongaarse punt laminaat heeft een goede uitstraling die lijkt op een echte houten vloer. Een Hongaarse punt laminaat heeft een realistische houtstructuur en een matte afwerking die de vloer een natuurlijke en authentieke look geven.

Nadelen

 • Een nadeel van een Hongaarse punt laminaat is dat het minder waterbestendig en slijtvast is dan een PVC of houten vloer. Daarnaast kan deze vloer gemakkelijker beschadigd raken door vocht, water of krassen.
 • Een Hongaarse punt laminaat vloer kan ook minder goed tegen vloerverwarming en kan uitzetten of krimpen door temperatuurverschillen.
 • Daarnaast kan een laminaat vloer meer geluid maken en minder comfortabel aanvoelen dan een PVC of houten vloer.
3

3. Hongaarse Punt Houten Vloeren

Een Hongaarse Punt Houten Vloer is een massieve of samengestelde vloer die bestaat uit echte houten planken die in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar worden gelegd.

Voordelen

 • Een natuurlijke en authentieke uitstraling: een houten Hongaarse punt vloer heeft een natuurlijke en authentieke uitstraling die niet te evenaren is door andere soorten vloeren. Een Hongaarse punt houten vloer heeft een unieke houtnerf, kleur en structuur die de vloer karakter en warmte geven.
 • Een hoge waarde en levensduur: een houten Hongaarse punt is een waardevolle investering die de waarde van je huis verhoogt. Een Hongaarse punt houten vloer gaat ook lang mee en kan meerdere keren worden gerenoveerd of gerestaureerd door het schuren of lakken van de planken.
 • Een goede isolatie en akoestiek: een houten vloer zorgt voor een goede isolatie en akoestiek in je huis. Het hout van de Hongaarse punt houten vloer houdt de warmte vast in de winter en laat het ademen in de zomer. Het hout van de Hongaarse punt houten vloer dempt ook het geluid en vermindert de galm in je ruimte.

Nadelen

 • Duurder, en complex leggen: Een nadeel van een Hongaarse punt houten vloer is dat het duurder en moeilijker te installeren en te onderhouden is dan een PVC of laminaat vloer. Een Hongaarse punt houten vloer vereist meer materiaal, arbeid en vakmanschap om te leggen.
 • Meer schoonmaak, en onderhoud: Een Hongaarse punt houten vloer vereist ook meer schoonmaak, bescherming en behandeling met de juiste producten en methoden.
 • Gevoelig voor vocht, temperaturen: Een Hongaarse punt houten vloer kan ook gevoelig zijn voor vocht, temperatuur en zonlicht, waardoor je extra voorzorgsmaatregelen moet nemen om je Hongaarse punt houten vloer te beschermen tegen deze factoren.
wat kost

Wat Kost Een Hongaarse Punt Vloer?

De kosten van een Hongaarse punt vloer hangen af van verschillende factoren, zoals het soort, de kwaliteit, de grootte, de afwerking en de installatie van de vloer. Er zijn 3 verschillende soorten Hongaarse Punt Vloeren, daardoor verschillen de prijzen per m2 en zijn de hongaarse punt vloer kosten gemiddeld:

 • Een Hongaarse punt PVC vloer kost tussen de €30 en €50 per vierkante meter (m2)
 • Hongaarse punt laminaat kost tussen de de €20 en €40 per vierkante meter (m2)
 • Hongaarse punt houten vloer kost tussen de €50 en €100 per vierkante meter (m2)

Welke Kleuren Of Patronen Heeft Een Hongaarse Punt Vloer?

Een Hongaarse punt vloer heeft verschillende kleuren of patronen die je kunt kiezen voor je huis, afhankelijk van je smaak en stijl. De 5 meest voorkomende kleuren of patronen bij hongaarse punt vloeren:

1. Zwarte Hongaarse Punt Vloeren

De meest gekozen optie is op dit moment het assortiment aan Zwarte Hongaarse Punt Vloeren. Deze kleur geeft je interieur een moderne en chique uitstraling. Een zwarte Hongaarse punt vloer past goed bij een minimalistisch of industrieel interieur.

Een zwarte Hongaarse punt vloer kan ook mooi contrasteren met lichte muren of meubels.

2. Grijze Hongaarse Punt Vloeren

De Grijze Hongaarse Punt Vloeren zijn dit jaar behoorlijk populair geworden. Deze kleur geeft je interieur een neutrale en rustige uitstraling. Een grijze Hongaarse punt vloer past goed bij een Scandinavisch of landelijk interieur.

Een grijze Hongaarse punt vloer kan ook mooi combineren met verschillende kleuren of materialen.

3. Donkere Hongaarse Punt Vloeren

De derde keuze die veel klanten van VloerenBaas kiezen zijn de Donkere Hongaarse Punt Vloeren deze kleur geeft je interieur een warme en gezellige uitstraling.

Een donkere Hongaarse punt vloer past goed bij een klassiek of romantisch interieur en kan ook mooi accentueren met lichte of felle kleuren.

4. Hongaarse Punt Vloeren Met Bies

De Hongaarse Punt Vloeren Met Bies geven je interieur een extra dimensie en karakter. Een bies is een smalle strook hout die langs de randen van de vloer wordt gelegd. Een bies kan dezelfde of een andere kleur hebben dan de rest van de vloer.

Een bies kan ook een rechte of een gebogen vorm hebben. Een bies zorgt voor een mooie afwerking en een optische scheiding tussen de vloer en de wand.

5. Hongaarse Punt Vloeren Chevron

Een van de meest populaire patronen zijn de Hongaarse Punt Vloeren Met Een Chevron Patroon. Dit patroon geeft je interieur een speelse en dynamische uitstraling. Een chevron is een V-vormig patroon dat ontstaat door de planken in een hoek van 45 graden tegen elkaar te leggen.

Een chevron verschilt van een Hongaarse punt doordat de planken niet precies op elkaar aansluiten, maar overlappen. Een chevron zorgt voor een levendig en beweeglijk effect op de vloer.

Welke Vloer Merken Verkopen Hongaarse Punt Vloeren?

Er zijn verschillende vloer merken die Hongaarse punt vloeren verkopen in Nederland. Sommige van deze merken zijn:

hebeta logo

1. Hebeta Hongaarse Punt

Hebeta is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in PVC en laminaat vloeren en heeft een ruim assortiment aan verschillende Hebeta Hongaarse Punt Vloeren in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Hebeta staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en service.

2. Moduleo Hongaarse Punt

Moduleo is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in PVC vloeren en heeft een exclusieve collectie aan Moduleo Hongaarse Punt Vloeren in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Moduleo staat bekend om zijn innovatie, design en milieuvriendelijkheid.

3. Ambiant Hongaarse Punt

Ambiant is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in PVC, laminaat en houten vloeren en heeft een breed assortiment aan Ambiant Hongaarse Punt Vloeren in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Ambiant staat bekend om zijn betaalbaarheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

4. mFlor Hongaarse Punt

mFlor is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in PVC vloeren en heeft een unieke collectie aan mFlor Hongaarse Punt Vloeren in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. mFlor staat bekend om zijn natuurgetrouwheid, veiligheid en comfort.

5. Therdex Hongaarse Punt

Therdex is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in PVC vloeren en heeft een luxe collectie aan Therdex Hongaarse Punt Vloeren in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Therdex staat bekend om zijn kwaliteit, uitstraling en garantie.

Hoe Kun Je Een Hongaarse Punt Vloer Leggen?

Het Leggen Van Een Hongaarse Punt Vloer is niet eenvoudig en vereist veel precisie, ervaring en gereedschap. Het leggen van een Hongaarse punt vloer bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: Het voorbereiden van de ondervloer

De ondervloer moet schoon, droog, vlak en stabiel zijn voordat je de Hongaarse punt vloer gaat leggen. Je kunt de ondervloer eventueel egaliseren, schuren of repareren indien nodig.

Stap 2: Het bepalen van het legpatroon

Het legpatroon bepaalt hoe je de planken gaat leggen op de ondervloer. Je kunt kiezen voor een hoek van 45 of 60 graden voor je Hongaarse punt vloer. Je moet ook rekening houden met de richting van het licht, de grootte van de ruimte en de symmetrie van het patroon.

Stap 3: Het leggen van de eerste rij planken

De eerste rij planken is de basis voor de rest van de vloer. Je moet de eerste rij planken zorgvuldig uitlijnen op de ondervloer met behulp van een winkelhaak, een meetlint en een potlood. Je moet de eerste rij planken ook vastlijmen of spijkeren aan de ondervloer om te voorkomen dat ze verschuiven.

Stap 4: Het leggen van de volgende rijen planken

De volgende rijen planken volgen het patroon van de eerste rij planken. Je moet de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar leggen, zodat de kopse kanten precies op elkaar aansluiten.

Je moet de planken ook stevig aandrukken of kloppen om te zorgen dat ze goed passen. Je kunt de planken ook vastlijmen of spijkeren aan de ondervloer of aan elkaar om te zorgen dat ze niet loskomen.

Stap 5: Het afwerken van de vloer

De laatste stap is het afwerken van de vloer. Je moet de overtollige planken op maat zagen of snijden met een zaag of een mes. Je moet ook de randen en hoeken van de vloer afwerken met plinten of profielen om de vloer mooi af te sluiten en te beschermen. Je kunt ook de vloer behandelen met een lak, olie of was om de vloer extra te beschermen en te verfraaien.

Kun Je De Hongaarse Punt Vloer Laten Leggen Door VloerenBaas?

Ja, VloerenBaas kan je Hongaarse Punt Vloer leggen. Het leggen van een Hongaarse punt vloer is een complexe en tijdrovende klus die veel vakmanschap en geduld vereist.

Als je niet zeker bent van je eigen vaardigheden of als je geen zin hebt om zelf te klussen, kun je het beste een professionele vloerenlegger inhuren om je Hongaarse punt vloer te leggen. Onze LegBazen kunnen je Hongaarse punt vloer snel, vakkundig en veilig leggen, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe vloer.

Hoeveel Zaagverlies Heb Je Bij Een Hongaarse Punt Vloer?

Het zaagverlies is het percentage van het materiaal dat verloren gaat door het zagen van de planken in de juiste hoek en maat. Het zaagverlies kan oplopen tot 15% bij een Hongaarse punt vloer.

Dit betekent dat je meer materiaal moet bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt voor je vloeroppervlak. Je kunt het zaagverlies verminderen door een goede planning, meting en calculatie te maken voordat je je Hongaarse punt vloer bestelt.

Hoe Kan Ik De Hongaarse Punt Vloer Schoonmaken En Onderhouden?

Het Schoonmaken en Onderhouden van een Hongaarse punt vloer is belangrijk om de kwaliteit en uitstraling van je vloer te behouden. Doorloop de volgende 3 stappen om het onderhoud, of het schoonmaken van je hongaarse punt perfect te laten verlopen:

Stap 1: Het Regelmatig Stofzuigen Of Vegen Van De Vloer

Dit zorgt ervoor dat je de vloer vrij houdt van stof, vuil, zand en andere deeltjes die de vloer kunnen beschadigen of bekrassen.

Stap 2: Het Af En Toe Dweilen Of Moppen Van De Vloer

Dit zorgt ervoor dat je de vloer schoon en hygiënisch houdt. Je moet hiervoor een geschikt schoonmaakmiddel gebruiken dat afgestemd is op het soort en de afwerking van je vloer. Je moet ook een droge of lichtvochtige doek, dweil of mop gebruiken om te voorkomen dat je de vloer te nat maakt.

Stap 3: Het Periodiek Beschermen Of Behandelen Van De Vloer

Dit zorgt ervoor dat je de vloer extra beschermt tegen slijtage, krassen, vlekken of verkleuringen. Je moet hiervoor een geschikt beschermings- of behandelingsmiddel gebruiken dat afgestemd is op het soort en de afwerking van je vloer. Je kunt bijvoorbeeld een lak, olie of was gebruiken om je vloer een extra laagje te geven

Wat Zijn De Beste Hongaarse Punt Vloeren? (TOP 3 2023)

Er zijn veel verschillende merken en soorten Hongaarse punt vloeren op de markt, maar wat zijn nu de beste Hongaarse punt vloeren die je kunt kopen in 2023? Dat hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur, budget en wensen, maar wij hebben een top 3 samengesteld van de beste Hongaarse punt vloeren die wij aanbevelen:

 1. Ambiant Spigato Hongaarse Punt
 2. Hebeta Progress Hongaarse Punt
 3. mFlor Parva Broad Hongaarse Punt

1. Ambiant Spigato

Ambiant Spigato Hongaarse Punt Vloeren staan bekend om een hoge kwaliteit, duurzaamheid en waterbestendigheid. De Ambiant Spigato collectie heeft vier kleuren die passen bij elke interieurstijl: wit eiken, naturel eiken, grijs eiken en bruin eiken.

De Ambiant Spigato collectie heeft ook het KOMO keurmerk en het NEN keurmerk, wat betekent dat de vloer voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

2. Hebeta Progress

Hebeta Progress Hongaarse Punt Vloeren bestaan uit verschillende laminaatvloeren met een lage prijs, makkelijke installatie en goede uitstraling. De Hebeta Progress collectie heeft zes kleuren die passen bij elke interieurstijl: wit eiken, naturel eiken, grijs eiken, bruin eiken, zwart eiken en walnoot.

De Hebeta Progress collectie heeft ook het PEFC keurmerk en het FSC keurmerk, wat betekent dat de vloer gemaakt is van duurzaam en verantwoord hout.

3. mFLOR Parva Broad Sycamore:

mFlor Parva Broad Sycamore Hongaarse Punt Vloeren bestaan uit houten vloeren met een natuurlijke en authentieke uitstraling, hoge waarde en levensduur en goede isolatie en akoestiek. De collectie heeft vier kleuren die passen bij elke interieurstijl: licht eiken, naturel eiken, grijs eiken en bruin eiken.

De mFLOR Parva Broad Sycamore collectie heeft ook het PEFC keurmerk en het FSC keurmerk, wat betekent dat de vloer gemaakt is van duurzaam en verantwoord hout.

Meest gestelde vragen

Tot slot geven we antwoord op de meest gestelde vragen over Hongaarse punt vloeren. Als je nog meer vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Vloerenbaas of een andere vloerenspecialist.

Kun Je Een Hongaarse Punt Vloer In De Badkamer Leggen?

Ja, je kunt Een Hongaarse Punt Vloer In De Badkamer leggen, maar alleen als je kiest voor een PVC of laminaat vloer. Een houten vloer is niet geschikt voor de badkamer, omdat het te veel kan uitzetten, krimpen of kromtrekken door het vocht en water.

Een PVC of laminaat vloer is wel waterbestendig en kan goed tegen de vochtige omstandigheden in de badkamer. Je moet wel zorgen voor een goede ventilatie en afvoer in de badkamer om schimmelvorming te voorkomen.

Welke Hoek Moet Ik Voor Mijn Hongaarse Punt Vloer Kiezen?

Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur en de grootte van je ruimte. Een hoek van 45 graden geeft je Hongaarse punt vloer een klassiek en elegant effect, terwijl een hoek van 60 graden je Hongaarse punt vloer een modern en dynamisch effect geeft.

Als je meer informatie of uitleg nodig hebt over het kiezen van een hoek, raden we je aan om onze gids over een Hoek Van 45 Of 60 Graden Kiezen Voor Je Vloer.

Wat Is Mooier Hongaarse Punt Of Visgraat?

Of een Hongaarse Punt mooier is dan een visgraat is een kwestie van smaak en stijl. Sommige mensen vinden Hongaarse punt mooier, omdat het een symmetrisch en strak patroon heeft dat rust en harmonie uitstraalt.

Andere mensen vinden visgraat mooier, omdat het een asymmetrisch en speels patroon heeft dat levendigheid en beweging uitstraalt. Het hangt dus af van wat je zelf mooi vindt en wat bij je interieur past.

Is Een Hongaarse Punt Vloer Geschikt Voor Vloerverwarming?

Ja, een Hongaarse Punt Vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming, omdat het de warmte goed geleidt en verdeelt over de ruimte. Een Hongaarse punt zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat.

Je moet wel rekening houden met het soort en de dikte van je vloer, want dat kan invloed hebben op de warmteweerstand en de warmteafgifte van je vloerverwarming.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)

  Experience Center

  De Run 5136
  5503 LV Veldhoven
  KVK: 75578778
  Adviesbaas spreken? Maak nu een afspraak! 
  Inloop zonder afspraak mogelijk, met uitzondering op maandag & zondag.

  Experience Center inloop

  Di t/m Do: 10:00-18:00
  Vrij & Za: 10:00-17:00

  Showroom afspraak zie agenda

  Klantenservice telefonisch

  Ma t/m vrij: 09:00-17:00
  Zaterdag: 10:00-17:00
  Call Now Button