Garagevloer coating

Onze garagevloer coating dient als de perfecte bescherming voor jouw garagevloer. Is jouw garage op dit moment voorzien van een ruwe laag zonder coating? Dan is het tijd om de beschermlaag aan te brengen.

Wij snappen als geen ander dat je sommige klussen liever aan de experts overlaat. Daarom staan wij, van VloerenBaas, voor jou klaar.

Ons team van ‘LegBazen’ heeft ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren, waaronder het aanbrengen van een garage vloer coating.

Het aanbrengen van een garagevloer coating

De garage is voor veel mensen de plek waar ze lekker los kunnen gaan met hun hobby’s. De een gebruikt de garage om te sleutelen aan zijn motor, terwijl de ander de garage gebruikt als werkplaats voor doe-het-zelf projecten in- en rondom het huis.

Om te voorkomen dat deze activiteiten littekens achterlaten op de garagevloer, kies je voor onze garagevloer coating. De coating dient als een beschermlaag. Het voorkomt bijvoorbeeld dat chemicaliën, zoals olie of benzine in het beton trekken. Ook houdt het stof en vuil meer op afstand.

Zodra je hebt besloten om een garagevloer coating aan te laten brengen, is het tijd om je te oriënteren in de verschillende soorten coatings. Wij, van VloerenBaas, staan klaar om alle voor- en nadelen van onze garagevloer coatings met jou te bespreken.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor VloerenBaas?

 • Gratis inmeetadvies;
 • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.

Waarom kiezen voor onze garage vloer coating?

Bij ons heb je de zekerheid dat je de beste soort garagevloer coating gaat kopen voor jouw garage. Iedere soort coating heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Welke coating het meest geschikt is voor jouw garage, heeft dus vooral te maken met het soort gebruik wat er plaatsvindt. Ons team aan adviseurs helpt je graag mee in het bepalen van de beste coating voor jouw vloer.

Zo heb je bij ons de keuze uit een epoxy garagevloer of een Alabastine garagevloer coating. Het maakt niet uit welk type coating je wilt laten aanbrengen, wij zorgen ervoor dat het professioneel en snel gebeurd.

Ben jij een echte kleuren liefhebber? Kies dan voor een van onze gekleurde garagevloer coatings. Een gepersonaliseerde vloer kleur maakt jouw werkplek, hobbykamer of garage nog persoonlijker en creatiever.

De Epoxy vloercoating

Een veel gebruikte vloercoating, is de Epoxy vloercoating. Deze coating staat bekend om zijn harde finish. Epoxy is een doorzichtige coating die, zodra het is opgedroogd, vrijwel niet te breken is.

Door deze harde laag is de epoxy coating erg geschikt voor een garage, magazijn of fabriek waar veel gewerkt wordt met chemische stoffen. Het maakt bij deze coating namelijk niet uit wat voor soort vloeistof of olie je op de vloer knoeit, het zal de coating niet zomaar aantasten.

Je geniet dus van een erg duurzame vloercoating die een lange tijd meegaat. Onze ‘LegBazen’ komen graag langs om jouw garage te voorzien van deze topcoating.

De Polyurethaan vloercoating

Een andere optie waar je bij ons voor kunt kiezen, is de polyurethaan vloercoating. Wat maakt deze coating geschikt voor jouw garage? Het voordeel van deze coating is dat ze bestendig zijn tegen UV-straling, flexibel te leggen zijn en een zachte finish hebben.

Ondanks dat deze coating minder aan te raden is voor grote magazine nog werkplaatsen, doordat het makkelijker beschadigd kan raken dan de epoxy vloercoating, is dit wel een geweldige keuze voor een garage aan huis.

Ook zie je deze coating veel terugkomen in winkels en kantoorpanden. Voor ruimtes waar veel over wordt gelopen maar geen sprake is van zware machines of gevaarlijke stoffen werkt deze coating perfect. Het wordt ook veel gebruikt als coating voor over een gietvloer.

De Polyurethaan vloercoating zorgt namelijk dat de originele kleur van jouw gietvloer altijd zichtbaar blijft. Daarnaast zorgt het uiteraard voor extra bescherming. Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om de Polyurethaan coating over een andere coating te plaatsen om verkleuring tegen te gaan.

De Acrylaat vloercoating

De laatste coating die wij in ons assortiment hebben, is de acrylaat coating. Deze coating bevindt zich een beetje in het grijze gebied. Dit komt omdat de acrylaat coating eigenlijk een verf is die gemaakt is uit acrylaat.

Ondanks dat de verflaag enige bescherming kan geven tegen de eerste tekenen van gebruik, is het niet te vergelijken met de bescherming die een Epoxy of Polyurethaan vloer geeft. Het voordeel wat deze coating echter wel heeft, is dat het een ondergrond kan kleuren.

Wil jij een bepaalde ruimte in jouw magazijn of werkplaats graag markeren, omdat deze ruimte geschikt is voor specifieke klussen, dan komt de acrylaat vloercoating goed van pas.

alabastine garagevloer coating

Extra features in de vloercoating

De vloercoatings van vandaag de dag hebben verschillende features die je kunt toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een anti-slip laag. Deze anti-slip laag komt erg goed van pas in ruimtes waar veel vocht in de lucht hangt.

Dit kan bijvoorbeeld een zwembad zijn, maar kan ook een visboer zijn. De anti-slip laag voorkomt dat iemand uitglijdt en zichzelf bezeert.

Andere features die je over een coating door ons kan laten aanbrengen, zijn lichtgevende coatingen, een brandvertragende coating en een coating met wegwijzers, lijnen of pijlen.

Geniet van de uitgebreide service van VloerenBaas

Wil jij jouw garagevloer voorzien van optimale bescherming? Dan plaatsen wij graag een garagevloer coating op jouw betonvloer. Onze ‘LegBazen’ komen langs om de coating aan te brengen en vervolgens kan jij weer zorgeloos klussen in jouw garage.

Onze ‘LegBazen’ hebben jaren aan ervaring in dit vakgebied. Zo heb jij de zekerheid dat de taak perfect wordt uitgevoerd. Wil jij graag meer informatie ontvangen over de garagevloer coating? Neem dan contact op met onze ‘AdviesBazen’.

Dit kan door middel van een afspraak in te plannen in ons Experience Center of door het online contactformulier in te vullen. Wil je eerst een indicatie krijgen van de prijs? Vraag dan vandaag nog een online offerte op via de website.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
  Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

  De meest populaire vloeren voor jou op een rijtje gezet

  Aanbieding!
  Hebeta H-774548 Visgraat XL
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 41.95
  Aanbieding!
  Hebeta H-771311 Visgraat XL
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 41.95
  Aanbieding!
  Therdex Rustique 7551
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Rustique 7552
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Chevron Herringbone 6041
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Therdex Chevron Herringbone 6042
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 49.95
  Aanbieding!
  Hebeta Charente XL N20-0635
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95
  Aanbieding!
  Charente XL N20-6435
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95
  Aanbieding!
  Ambiant Spigato Visgraat Beige 3504
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 44.95
  Aanbieding!
  Ambiant Spigato Hongaarse punt Beige
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 46.95
  Aanbieding!
  Hebeta Visgraat XL N20-H64
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  Prijs per m2

  From 39.95

  Call Now Button