vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Filters:

Geschikt voor

Filters:

 

Kies voor klasse en luxe met een donkere PVC-vloer

Door het leggen van een donkere PVC-vloer in je woning, zorg je voor een spannende sfeer in huis. Een donkere vloer komt mooi tot zijn recht in een grote, hoge ruimte. Zo zorg je ervoor dat het grote oppervlak toch knus en gezellig aanvoelt, vanwege het feit de grote ruimtes geneigd zijn minder gezellig te zijn. 

In tegenstelling tot de lichte PVC-vloer, zijn donkere PVC-vloeren niet altijd goed te combineren met de omgeving. De ruimte moet er gepast voor zijn.

Met pronkstukken zoals grote kunstwerken, designlampen of mooie vazen met bloemen zorg je voor een elegante stijl. Een donkere vloer combineert goed met lichte meubelen en warme materialen zoals een vloerkleed of houtaccenten. Mix & match er lekker op los!

+ Meer informatie

donker pvc vloer

Kleur Licht / Donker

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

Waarom een donkere vloer dat net je woning een beetje extra geeft

Twijfel je nog of een donkere PVC-vloer wel de juiste keuze is? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet, zodat je straks met een lach op je gezicht thuiskomt.

  • Je woning krijgt de uitstraling van een luxeappartement in Parijs of een herenhuis in Amsterdam. Wauw en dat gewoon bij jou thuis! Door een donkere vloer te combineren met veel sfeerverlichting en gezellige elementen, creëer je een warm nest.
  • Een PVC-vloer is makkelijk schoon te houden en is waterbestendig. Het is dus geen probleem als jij je vloer elke week dweilt, daar kan de vloer best tegen, hoor! Niets is lekkerder dan een fris gedweild huis. Muziekje op en gaan met die banaan.
  • Een donkere vloer zorgt niet voor een optisch kleinere ruimte. Weer een zorg minder voor jou! Gewoon lekker aanschaffen die donkere vloer. Jij bent de baas!

De verschillende soorten donkere vloeren van PVC

Je bent eruit: je wilt een donkere PVC-vloer leggen. Top! Dan kan het echte werk beginnen: het uitzoeken van dé perfecte vloer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere houtlook vloer in de kleurentinten bruin of grijs. Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar een donkere tegel– of betonlook. Jíj bent de vloerenbaas, wij regelen de rest!

Het leggen van de vloer nemen we ook met genoegen uit handen van je, zo hoef je zelf je handen niet vies te maken! Zodra je met een van onze specialisten de gewenste vloer hebt uitgekozen, heb je de mogelijkheid om een afspraak met tijdstip naar keuze in te plannen met een van onze professionele vloerenleggers. Deze gezellige bazen zorgen er dan voor, dat je binnen een mum van tijd kan genieten van je nieuwe vloer!

Offerte aanvragen?