mFLOR Hongaarse punt PVC vloer

Een nieuwe vloer laten leggen geeft de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis meteen een geheel nieuwe uitstraling. Het voordeel van een mFLOR is dat deze past in iedere kamer van je woning.

Je kunt hem dus perfect door laten leggen in bijvoorbeeld de hal, de woonkamer en de keuken. Datzelfde geldt voor de bovenverdieping. Dezelfde vloer op de overloop en in de slaapkamers geeft het geheel een fraaie uitstraling.

Daar komt bij dat een Hongaarse punt PVC vloer van mFLOR zeer duurzaam is. Je koopt een vloer waar je tientallen jaren plezier van hebt zonder dat de vloer veel onderhoud nodig heeft.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Perfect te combineren met vloerverwarming

De Hongaarse punt PVC vloeren van mFLOR zijn perfect te combineren met vloerverwarming. In de toekomst zullen steeds meer woningen worden aangesloten op een warmtenet. Dit werkt vaak prima in combinatie met vloerverwarming.

Wil je alvast op de toekomst voorbereid zijn dan is het laten leggen van een nieuwe hongaarse punt PVC vloer natuurlijk een prima moment. De oude vloer moet eruit en voordat de nieuwe wordt gelegd wordt eerst het systeem voor de vloerverwarming geïnstalleerd. Ook als jouw huis niet op een warmtenet zit kun je hier natuurlijk voor kiezen.

Als je het niet ziet zitten om zelf vloerverwarming aan te leggen is dat geen probleem. Onze LegBazen draaien hun hand niet om voor het installeren van je vloerverwarming. Daarna gaan ze aan de slag om jouw nieuwe mFLOR Hongaarse punt PVC vloer perfect te leggen.

Kies voor stijl en klasse met een mFLOR hongaarse punt vloer

Een vloer moet tijdloos zijn. Je wilt je vloer probleemloos kunnen combineren met een nieuw bankstel of een nieuwe eethoek als die aan vervanging toe zijn. Dat is met de mFLOR Hongaarse punt PVC vloeren geen enkel probleem. De stijlen en kleuren van de PVC vloeren zijn tijdloos en passen zich dus prima aan jouw nieuwe meubels aan.

Daarom kies je voor VloerenBaas

Er zijn meer bedrijven die Hongaarse punt PVC vloeren van mFLOR leveren, maar bieden die dezelfde service als VloerenBaas? Want bij ons betaal je niet alleen de beste prijs voor je vloer, je krijgt ook de allerbeste service.

Onze LegBazen verstaan hun vak en laten je graag zien hoe ze jouw vloer tot in de puntjes perfect leggen. Ben je er nog niet helemaal uit welke vloer het moet gaan worden? Onze AdviesBazen staan voor je klaar om je bij je keuze van deskundig advies te voorzien.

Je kunt ook altijd langskomen in ons Experience Center. Daar kun je de vloeren bekijken en een goede indruk krijgen van wat er straks in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer ligt.

Wil je graag een prijsindicatie voor jouw nieuwe PVC vloer? Vraag dan online een offerte aan. Dit is een indicatie van de prijs, pas nadat de vloer is ingemeten en alle eventuele aanvullende wensen zijn verwerkt ontvang je de definitieve offerte.

Wouter Touw
Laatste berichten van Wouter Touw (alles zien)
    Call Now Button