PVC eiken visgraat

Je ziet het in steeds meer woningen voorbij komen: de PVC eiken visgraat vloer, een prachtige PVC eiken vloer met visgraat patroon. Dit type vloer is al jaren onverminderd populair en dat zal ook niet zo snel veranderen! De vloer geeft je woning de authentieke uitstraling van eikenhout, maar is daarnaast ook modern dankzij het visgraat patroon.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De voordelen van een PVC eiken vloer met visgraat patroon

PVC vloeren zijn al jaren bezig aan een opmars: dit type vloer is een betaalbaar alternatief voor een echte houten vloer. Het dessin van eikenhout geeft je woning daarnaast een tijdloze uitstraling waar je jarenlang van kunt genieten. Daarbij heb je veel keus uit verschillende varianten zoals een: licht eiken PVC vloergrijs eikenwhite wash eiken en zelfs witte eiken PVC vloeren.

Het tijdloze eikenhout wordt vervolgens gecombineerd met het populaire visgraat patroon. Je profiteert van veel mooie voordelen wanneer je kiest voor de PVC eiken visgraat vloer. Zo ben je onder andere verzekerd van de volgende voordelen als je kiest voor een van de geweldige PVC vloeren:

  • De vloer is makkelijk schoon te maken: het gladde oppervlak zorgt voor eenvoudig onderhoud;
  • Een PVC eiken vloer met visgraat patroon is duurzaam: je kunt jarenlang genieten van een mooie vloer;
  • Geluidsarme vloer: de vloer maakt weinig geluid en is daarnaast ook geluiddempend;
  • Makkelijk te vervangen: is er een strook beschadigd? Deze kun je gemakkelijk en snel vervangen.

Modern en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming

Een PVC eiken vloer met visgraat motief is ideaal wanneer je op zoek bent naar een moderne vloer met een mooi dessin van eikenhout. Dit type vloer is een betaalbaar alternatief voor de houten vloer.

Daarnaast heeft de PVC eiken visgraat vloer nog een ander groot voordeel ten opzichte van de houten vloer. Een PVC visgraat eiken vloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarming. Wanneer je graag vloerverwarming in je woning wilt is dit type vloer de beste keuze.

Onze vloerenbazen voorzien je graag van advies

Op zoek naar een mooie vloer met een lange levensduur? Heel veel anderen gingen je al voor met de keuze voor een PVC eiken visgraat vloer. Bij Vloerenbaas heb je de keuze uit veel mooie PVC eiken vloeren met visgraat patroon, van bekende merken als AmbiantmFLOR en Moduleo.

Hier vind je de beste PVC vloeren voor de laagste prijs! Wil je jouw vloer laten leggen door onze vloerenbazen en gaan voor het perfecte resultaat? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Jij kiest de vloer, wij regelen de rest! Zo kun je gemakkelijk en snel online een offerteformulier invullen; dan nemen wij contact met je op!

Call Now Button