vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek de voordelen van een PVC vloer eiken white wash

Ben je op zoek naar een stijlvolle PVC vloer waar je jarenlang van kunt genieten? Een mooie PVC vloer eiken white wash look is dan echt iets voor jou. Deze vloer behoort al jaren tot een van de meest populaire uitvoeringen en dat is niet voor niets. 

Het is bekend dat een lichte vloer een ruimte optisch kan vergroten en daarnaast zorgt het bijzondere dessin voor een mooi effect en een luxe uitstraling. Je kunt een PVC eiken white wash vloer op heel veel manieren toepassen: in iedere ruimte van je woning!

+ Meer informatie

pvc eiken white wash

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Strakke en moderne look voor ieder interieur

Een PVC vloer met een eiken white wash look zorgt ervoor dat je woning er altijd strak en netjes uitziet. White wash staat voor ‘witte waas’: de stroken van de vloer hebben het effect van een wit geverfde plank. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan de ruimte. Of je nu kiest voor een PVC eiken white wash vloer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer: je hebt altijd erg veel mogelijkheden.

Vooral de veelzijdigheid van deze vloer zorgt voor de grote populariteit. Je kunt de vloer op verschillende manieren toepassen; je hebt net wat meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld met een strakke witte PVC vloer. Het dessin van eikenhout voegt echt iets toe waardoor je altijd van de vloer blijft genieten. Daarbij heb je ook gewoon eiken PVC vloeren, maar ook een grijs eiken en eiken visgraat PVC vloer.

PVC eiken white wash vloer: wat zijn de voordelen?

Een PVC eiken white wash vloer is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. De technieken en kwaliteit zijn de laatste jaren enorm verbeterd en dat betekent dat de vloeren niet alleen een betaalbaar alternatief zijn voor houten vloeren, maar in sommige opzichten zelfs een betere vloer. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een PVC vloer met eiken white wash look?

  1. Makkelijk onderhoud: het gladde oppervlak van de vloer zorgt voor snelle schoonmaakbeurten;
  2. Combineren met vloerverwarming: een PVC vloer werkt goed samen in combinatie met vloerverwarming, in tegenstelling tot een echte houten vloer;
  3. Veel keus: kleuren, dessins, merken, je hebt heel veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een eiken white wash PVC vloer.

Laat onze vloerenbazen het zware werk doen!

Heb je interesse in een mooie PVC vloer met eiken white wash look? Dan is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen in ons ruime aanbod. Wij hebben een uitgebreid assortiment met hoogwaardige merken en zijn daarnaast ook nog eens de goedkoopste in Nederland!

Dat betekent dat je hier jouw eiken white wash PVC vloer kunt bestellen voor de laagste prijs. Wil je nog meer profiteren? Laat de vloer dan ook door ons leggen. Je kunt online het offerteformulier invullen: wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen?