Licht eiken PVC vloer

Een licht eiken PVC vloer: steeds meer mensen kiezen ervoor. En niet alleen omdat dit een tijdloze vloer is die in iedere woning past, maar ook omdat PVC veel fijne eigenschappen heeft waar je iedere dag weer de vruchten van plukt.

Met een mooie licht eiken PVC vloer ervaar je het gemak van onderhoud en creëer je een fijne sfeer in je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs de badkamer. Je hebt daarnaast ook de keuze uit tal van PVC vloeren licht eiken. Ontdek het zelf.

Bekijk ook:
Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Dit zijn de voordelen

Wanneer je kiest voor een mooie PVC vloer van licht eiken kun je profiteren van een aantal fijne voordelen. In de eerste plaats ben je verzekerd van een mooie en vooral duurzame vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Een licht eiken PVC vloer is niet van echt hout te onderscheiden en daarmee creëer je een luxe uitstraling in je woning. Daarnaast is een PVC vloer met houtlook een stuk beter te onderhouden dan een echte houten vloer. Wat zijn nog meer voordelen?

  1. Je kunt een PVC vloer prima laten plaatsen met vloerverwarming. Dit is niet mogelijk met een echte houten vloer;
  2. PVC vloeren licht eiken zijn makkelijk schoon te houden dankzij het gladde oppervlak
  3. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met bijvoorbeeld een plak- of kliksysteem;
  4. Je hebt de keuze uit tientallen tinten en dessins om zo de mooiste vloer voor je woning uit te kiezen. Kom ze eens bekijken in de showroom en zie welke eiken PVC vloer bij jou past!

Licht eiken PVC vloeren: het aanbod bij Vloerenbaas

Een PVC vloer met een licht eiken look is precies wat je zoekt wanneer je een mooie, tijdloze en onderhoudsarme vloer zoekt waar je jarenlang van kunt genieten. En bij Vloerenbaas bepaal jij altijd welke vloer het beste bij jou woning past: jij bent de baas! Ga je bijvoorbeeld voor een grijs eiken PVC vloer of een eiken visgraat PVC vloer? De keus is aan jou!

Wij zorgen er simpelweg voor dat jij keuze hebt uit tientallen scherp geprijsde vloeren. Maar we kunnen de vloer natuurlijk ook voor jou komen leggen; deze taak nemen we je graag uit handen. Vul het offerteformulier in op de website of neem gratis en vrijblijvend contact met ons op!

Call Now Button