vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek de trend: PVC grijs eiken vloer

Een grijs eiken PVC vloer is een opkomende trend die je in steeds meer woningen terugziet. De kleur is niet alleen tijdloos, maar past ook zeer goed bij veel meubels en kleuren. Zo kun je een PVC vloer met een grijs eiken look in een lichte tint heel goed combineren met donkere en lichte meubels.

Maar een donkergrijs eiken PVC vloer past ook zeer goed bij kleuren als zwart of wit. Waar je ook naar op zoek bent: bij Vloerenbaas vind je een breed aanbod van de mooiste PVC vloeren met grijs eiken look. Ontdek het hier zelf!

+ Meer informatie

pvc grijs eiken

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

De vele voordelen van een grijs eiken PVC vloer

Een PVC grijs eiken vloer is niet van echt hout te onderscheiden. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor PVC als alternatief voor echt hout. Echt hout heeft een natuurlijke en authentieke uitstraling, maar dit effect kun je ook zeer goed bereiken met een PVC vloer grijs eiken. Daarnaast is de kleur grijs enorm in opkomst en kun je hier in je interieur veel mee doen. Dit zijn andere voordelen waarvan je kunt profiteren:

  • Betaalbaar alternatief voor echt hout. PVC is een stuk goedkoper en heeft daarnaast heel veel voordelen;
  • Makkelijk te onderhouden. Een PVC vloer van grijs eiken maak je gemakkelijk schoon dankzij het gladde oppervlak;
  • Snel vervangen. Zit er een kras op de vloer? Het voordeel van een PVC vloer is dat je de losse planken gemakkelijk kunt laten vervangen of repareren;
  • Compatibel met vloerverwarming. Heb je altijd al een vloerverwarming gewild? Met een PVC grijs eiken vloer is dit goed mogelijk.

Het ruime aanbod bij Vloerenbaas

Een vloer gevonden die aan je wensen voldoet? Je kunt jouw favoriete PVC vloer met grijs eiken look gemakkelijk en snel via de webshop bestellen. Binnen een aantal dagen heb je de vloer in huis en kun je gaan leggen. Wist je dat onze vloerenbazen de vloer ook voor je kunnen leggen? Dat scheelt je veel tijd en daarnaast profiteer je altijd van een strak gelegde vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Vul eenvoudig en snel het offerteformulier in op de website!

Offerte aanvragen?