Houten vloer Heeze

Een vloer gemaakt van hout is een vloer die bestaat uit houten planken, parket of laminaat. Houten vloeren zijn populair in Heeze omdat ze een warme, natuurlijke en duurzame uitstraling hebben.

In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen, kosten en mogelijkheden van houten vloeren in Heeze, daarnaast bespreken we alle mogelijkheden en opties die door Vloerenbaas worden aangeboden op het gebied van houten vloeren.

Maak een afspraak in onze showroom

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

 • Profiteer van gratis inmeetadvies
 • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus
 • Al meer dan 3.000+ tevreden bazen
 • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen;

Sfeerimpressie van onze showroom

Showroom impressie vloerenbaas
impressie showroom vloerenbaas
showroom ingang van vloerenbaas

Wat zijn de voordelen van houten vloeren?

Houten vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Houten vloeren zijn sfeervol. Ze geven je huis een warme en gezellige sfeer. Houten vloeren passen bij elke stijl en inrichting, van modern tot klassiek.
 • Houten vloeren zijn duurzaam. Ze gaan lang mee en kunnen meerdere keren geschuurd en gelakt worden. Houten vloeren zijn ook bestand tegen slijtage, krassen en deuken.
 • Houten vloeren zijn hygiënisch. Ze zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Houten vloeren trekken geen stof, vuil of allergenen aan, wat goed is voor je gezondheid en luchtkwaliteit.
 • Houten vloeren zijn milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van een hernieuwbare grondstof die CO2 opneemt. Houten vloeren hebben ook een lage ecologische voetafdruk, omdat ze weinig energie en water verbruiken tijdens de productie en het gebruik.

Kun je een houten vloer laten leggen in Heeze?

Ja, je kunt een houten vloer laten leggen in Heeze door een professionele vloerenlegger. Het laten leggen van een houten vloer heeft verschillende voordelen:

 • Je bespaart tijd en moeite. Een houten vloer leggen is geen eenvoudige klus. Het vereist vakmanschap, precisie en ervaring. Een professionele vloerenlegger kan de klus snel en goed uitvoeren, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.
 • Je krijgt garantie en service. Als je een houten vloer laat leggen door een erkende vloerenlegger, krijg je garantie op het materiaal en de arbeid. Je kunt ook rekenen op service na de verkoop, zoals advies, onderhoud en reparatie.
 • Je krijgt een perfect resultaat. Een professionele vloerenlegger kan de houten vloer perfect afwerken, met aandacht voor details zoals plinten, profielen en naden. Een professionele vloerenlegger kan ook rekening houden met factoren zoals de ondervloer, de luchtvochtigheid en de uitzetting van het hout.

Welke andere vloeren hebben we bij Vloerenbaas?

We hebben niet enkel houten vloeren beschikbaar, maar ook andere vloeren. Hieronder een overzicht van vloeren die we nog meer in deze regio kunnen aanbieden. Graag meer informatie over de mogelijkheden, bekijk dan deze pagina’s:

Hoe duur is een houten vloer in Heeze per m2?

De prijs van een houten vloer in Heeze per m2 hangt af van verschillende factoren, zoals het soort hout, de kwaliteit, de afmeting, de afwerking en de legwijze. Over het algemeen kun je rekenen op de volgende prijsranges:

 • Houten plankenvloer: tussen € 100-150 per m2
 • Laminaatvloer: tussen € 22,50 en € 34,95 per m2

Bovenop deze prijzen komen nog de kosten voor het laten leggen van de houten vloer en daarnaast moet je ook rekening houden met eventuele extra kosten voor het egaliseren van de ondervloer, het plaatsen van plinten of het aanbrengen van een isolatielaag.

houten vloer mogelijkheden in Heeze

Heb je goedkope houten vloeren in Heeze bij Vloerenbaas?

Ja, bij Vloerenbaas.nl vind je goedkope houten vloeren in Heeze van hoge kwaliteit. Vloerenbaas.nl is de online vloerenspecialist die houten vloeren levert en legt in heel Nederland, waaronder Heeze. Bij Vloerenbaas.nl profiteer je van de volgende voordelen:

 • Bij Vloerenbaas verkopen we alleen houten vloeren van topmerken waar we al jarenlang zaken mee doen.
 • Je kunt bij Vloerenbaas profiteren van een groepskorting! Woon je in een nieuwbouwwijk of appartementencomplex? Verzamel dan zoveel mogelijk mensen die een nieuwe vloer nodig hebben. Hoe meer Vloerenbazen, hoe meer vreugd!

Ga ook zeker op zoek naar een houten vloer aanbieding in Heeze als je de prijs van de vloer een belangrijke factor vindt. Eens in de zoveel tijd hebben we weer mooie houten vloer aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Zo betaal je nooit meer te veel voor een nieuwe vloer en weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

Houten vloeren kopen in Heeze bij Vloerenbaas

Als je op zoek bent naar een mooie, duurzame en betaalbare houten vloer in Heeze, dan ben je bij Vloerenbaas.nl aan het juiste adres. Vloerenbaas.nl heeft een ruim assortiment aan houten vloeren in verschillende soorten, maten en kleuren. Je kunt kiezen uit:

 • Houten planken vloeren: massieve of samengestelde planken van eiken, grenen, beuken of andere houtsoorten.
 • Laminaatvloeren: kunststof planken met een houtlook die op een HDF-drager geplakt worden.

Mocht je het zelf lastig vinden om tussen al die houten vloeren de juiste te vinden? Neem dan zeker even contact met ons op voor extra hulp en advies. Of maak een afspraak om langs te komen in één van onze showrooms. Hier zullen we samen jouw wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken. Zo vind je gegarandeerd de vloer van houten planken waar je al die tijd al naar op zoek was!

Routebeschrijving van Heeze naar Vloerenbaas

Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)

  De meest populaire houten vloeren voor jou op een rijtje gezet

  Aanbieding!
  RDF Royal Hongaarse punt Bis Blanc
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  LET OP: dit is een vanaf prijs (incl. verlijmen en leggen). Onze prijzen variëren door verschil in formaat, sortering en kleur. (voor meer informatie neem contact op of maak een afspraak)

  150.00
  Aanbieding!
  RDF Design Hongaarse punt Rustiek A Black
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  LET OP: dit is een vanaf prijs (incl. verlijmen en leggen). Onze prijzen variëren door verschil in formaat, sortering en kleur. (voor meer informatie neem contact op of maak een afspraak)

  150.00
  Aanbieding!
  RDF Design Visgraat Rustiek A Pearl
  0/10 (0 reviews)
  Bazensnel leverbaar!

  LET OP: dit is een vanaf prijs (incl. verlijmen en leggen). Onze prijzen variëren door verschil in formaat, sortering en kleur. (voor meer informatie neem contact op of maak een afspraak)

  150.00

  Call Now Button