vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Hier vind je een vloeistofdichte PVC vloer

Wanneer je op zoek bent naar een goede en duurzame vloer, is de PVC vloer een uitstekende keus. Dit type vloer heeft als grote voordeel niet alleen dat je er jarenlang van kunt profiteren, maar er zijn nog allerlei andere fijne voordelen

Waaronder het voordeel dat je met een PVC vloer kiest voor een vloeistofdichte vloer. Een PVC vloer is waterdicht en dat betekent dat je tal van toepasmogelijkheden hebt. Kijk direct het aanbod van PVC vloeren.

+ Meer informatie

vloeistofdichte vloer prijs

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Genieten van een onderhoudsarme vloer

De PVC vloer wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Deze vloer is slijtvast, onderhoudsarm en hygiënisch. En dat komt onder andere doordat je te maken hebt met een vloeistofdichte PVC vloer. Een PVC vloer is zo gemaakt dat je kunt profiteren van bescherming tegen vloeistoffen. 

Dit maakt een vloeistofdichte vloer van PVC onder andere zeer geschikt om in de badkamer of keuken te plaatsen. Wanneer er een vloeistof op de grond valt hoef je niet bang te zijn dat het niet meer uit je vloer gaat.

Een vloeistofdichte PVC vloer is niet alleen voor particulieren een goede keus, maar ook voor bedrijven. Je hebt in de eerste plaats nauwelijks onderhoud aan dit type vloer en daarnaast kun je er jarenlang mee doen. Wat is de vloeistofdichte vloer prijs? Voor een PVC vloer betaal je veel minder dan een echte houten of natuurstenen vloer. Daarnaast ben je nog beter beschermd tegen vloeistoffen. Bij Vloerenbaas vind je een PVC vloer voor een goedkoop prijsje.

Altijd de perfecte vloeistofdichte PVC vloer bij Vloerenbaas

Ontdek het aanbod van PVC vloeren bij Vloerenbaas. Je hebt onder andere veel keus uit diverse merken. Alle PVC vloeren zijn vloeistofdicht en dat betekent dat je een enorm aanbod hebt aan mooie vloeren. Er zit dus altijd wel een vloer naar jouw wensen bij. Bestel je vloer online bij Vloerenbaas! Je vloer door ons laten leggen? Vul snel het offerteformulier in op de website en ontvang van ons een directe prijsindicatie!

Offerte aanvragen?