vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Filters:

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek het merk: Vivafloors PVC vloeren

Een prachtige vloer in je woning? Een van de merken waar je bij Vloerenbaas uit kunt kiezen is VivaFloors. Dit merk is relatief jong, het werd opgericht in 2010, maar is nu al een van de grotere Nederlandse merken. VivaFloors is een merk dat zich altijd richt op het verbeteren en moderniseren van haar PVC vloeren. 

Het is dan ook zeer goed mogelijk om een mooie vloer uit te kiezen van dit merk waar je jarenlang mee kunt doen. Ontdek het aanbod van PVC vloeren van VivaFloors bij Vloerenbaas!

+ Meer informatie

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Ontdek de vele stijlen, materialen en kleuren

Met een VivaFloors PVC vloer kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is er ook altijd een vloer te vinden die aan al je wensen voldoet. Want of je nu een klik PVC vloer wilt, een dryback vloer, een VivaFloors visgraat PVC vloer, een ander dessin of een unieke kleur: het is allemaal mogelijk. Bij VivaFloors koop je een vloer voor het leven! Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en materialen. Aan jou om te bepalen wat je mooi vindt!

De collecties van VivaFloors zijn onder te verdelen in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor Modern, Landelijk, Industrieel en Klassiek. Daarnaast kun je bij Vloerenbaas ook op zoek gaan naar een VivaFloors PVC vloer gemaakt van een specifieke materiaal. Zo kun je kiezen voor Visgraat, Eiken, Naaldhout en Tegels. Wat past er goed bij jouw smaak en het interieur van jouw woning? Op basis hiervan kun je bij Vloerenbaas een perfecte VivaFloors vloer aanschaffen! Dankzij de vele positieve VivaFloors ervaringen is dit merk uitgegroeid tot een grote naam in de PVC vloerenwereld.

De voordelen van een PVC vloer van VivaFloors

PVC vloeren van VivaFloors hebben een groot aantal voordelen waar jij iedere dag weer van kunt profiteren. Zo ervaar je telkens weer dat je de goede keuze hebt gemaakt en ben je jarenlang voorzien van de beste vloer. Wat zijn de voordelen?

  • Onderhoudsgemak: de PVC vloeren van VivaFloors zijn niet alleen slijtvast, maar ook waterafstotend. Dat scheelt jou veel werk met schoonmaken.
  • Sfeervol: VivaFloors PVC vloeren hebben als voordeel dat ze echt iets toevoegen aan een ruimte.
  • Veelzijdig: of je nu een PVC vloer wilt die niet van echt hout te onderscheiden is of een tegelvloer dat net echt natuursteen lijkt? Het is mogelijk bij VivaFloors.
  • Kindvriendelijk: vloeren van het merk zijn geluiddempend, blijven lekker warm met vloerverwarming en zijn bestand tegen speelgoed en meer.

Dit is het aanbod van VivaFloors bij Vloerenbaas

Over de VivaFloors prijzen hoef je bij Vloerenbaas ook niet in te zitten. Hier vind je de vloeren voor de laagste prijs en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van topkwaliteit. En of je nu op zoek bent naar een VivaFloors Balance vloer of een van de vele andere mogelijkheden: je vindt het bij Vloerenbaas. Wist je al dat je jouw nieuwe PVC vloer ook door ons kunt laten leggen? Je krijgt een directe prijsindicatie wanneer je het offerteformulier op de website invult.

Offerte aanvragen?