Lichte PVC vloeren

Een lichte PVC vloer zie je in veel woningen terug en dat is niet voor niets. Dit type vloer past bij veel interieurstijlen en heeft daarnaast een tijdloze uitstraling. Je kunt jarenlang genieten van jouw lichte PVC vloer.

PVC heeft niet alleen tal van sterke eigenschappen maar is daarnaast ook nog eens een betaalbaar alternatief voor een echte houten vloer. Een mooie lichte PVC vloer naar jouw smaak kun je online bestellen bij Vloerenbaas.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Een lichte PVC vloer: de voordelen

Een lichte kleur PVC vloer kan veel voor een woning doen. Zo is de vloer goed te combineren met verschillende interieurs. Of je nu lichte of donkere meubels in je woning wilt: een PVC vloer in een lichte tint geeft je woning een strakke en luxe uitstraling. Een lichte vloer zorgt er daarnaast ook voor dat een ruimte optisch groter lijkt. Verder hebben lichte PVC vloeren veel andere voordelen:

  • De vloer is verkrijgbaar in heel veel verschillende lichte tinten;
  • Je kunt een PVC vloer gemakkelijk onderhouden en schoonmaken;
  • Lichte PVC vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming;
  • Een PVC vloer in lichte kleur is geluiddempend;
  • De vloer is een betaalbaar alternatief voor een echte houten of andere soorten vloeren;
  • Lichte PVC vloeren gaan jarenlang mee en zijn daarnaast ook makkelijk te vervangen.

Wat kan Vloerenbaas voor je betekenen?

Vloerenbaas heeft een uitgebreid aanbod van prachtige lichte PVC vloeren. Zo kun je kiezen uit tal van vooraanstaande merken zoals TherdexVivaFloors en Ambiant. De verschillende lichte tinten in het assortiment geven je uitgebreid de mogelijkheid om de perfecte vloer voor jouw woning uit te kiezen. Ontdek de vele trends op het gebied van lichte PVC vloeren en kies een moderne en authentieke vloer voor je woning!

Wil je jouw vloer ook laten leggen? Daarvoor kun je ook bij ons terecht. Je kunt in de webshop jouw vloer bestellen, maar via het offerteformulier kun je ook contact met ons opnemen voor het laten leggen van de vloer. Ook voor vragen over een lichte PVC vloer kun je altijd bij ons terecht. Jij bent de baas, wij regelen de vloer!

Call Now Button