Alle PVC vloeren voordelen op een rij

voordelen pvc vloer

Wil je graag een PVC vloer laten leggen in je woning? Dit type vloer is al jarenlang onverminderd populair en dat heeft niet alleen te maken met de vele mogelijkheden op het gebied van kleur en dessins.

Ook de vele voordelen van dit type vloer zorgen ervoor dat steeds meer mensen overstag gaan. En ook jij kunt volop gaan genieten van alle voordelen die een PVC vloer met zich meebrengt. Hier vind je ieder voordeel PVC vloer, zodat jij kunt bepalen of dit type vloer iets voor jou is!

Ieder voordeel van een PVC vloer vind je hier

PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof en bestaat uit verschillende lagen polyvinylchloride. De moderne technieken hebben ervoor gezorgd dat een PVC vloer niet meer van echt hout te onderscheiden is. En bij Vloerenbaas kun je daarnaast ook terecht voor vloeren met andere unieke looks, zoals betonlook en tegellook PVC vloeren. De uitgebreide mogelijkheden zijn niet het enige voordeel van een PVC vloer. Hier vind je alle voordelen op een rij:

  • Een groot voordeel van de PVC vloer is de levensduur en dat de vloer enorm sterk en duurzaam is. Je kunt er, in tegenstelling tot veel andere type vloeren, jarenlang van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snelle slijtage;
  • Jouw nieuwe PVC vloer is eenvoudig te onderhouden. Schoonmaken van de PVC vloer kost dus weinig tijd!;
  • Een PVC vloer is vloeistofdicht en kan goed tegen water. Het is dan ook heel goed mogelijk om een PVC vloer te plaatsen in de badkamer of keuken voor een bijzonder effect;
  • PVC vloeren zijn van nature warm en voelen comfortabel aan. Daarnaast kun je een PVC vloer ook goed combineren met vloerverwarming. De PVC vloer is in staat om de warmte perfect door de vloer naar de oppervlakte te geleiden.
  • Altijd al een stille vloer gewild? Kies dan voor een PVC vloer; deze vloer is geluiddempend en lekker stil. Zowel voor jezelf als voor je onderburen, als je die hebt. Lees meer over het geluid van een PVC vloer door op de link te klikken.
  • Prachtige dessins die niet van echt te onderscheiden zijn: dat omschrijft de PVC vloeren bij Vloerenbaas het beste. Dankzij de collecties van topmerken als Therdex, mFLOR, Ambiant en VivaFloors vind je prachtige vloeren die nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn.

Bestel jouw nieuwe PVC vloer snel online

Ben je overtuigd en wil je een mooie PVC vloer in je woning? Bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van prachtige PVC vloeren in verschillende dessins en kleuren. Wat dacht je van een unieke PVC vloer met visgraat patroon of een schitterende lichte PVC vloer voor het optisch groter maken van de kamer? Je hebt volop mogelijkheden en dat is een van de belangrijkste PVC vloeren voordelen.

En bij Vloerenbaas bepaal jij de vloer en regelen wij de rest. Dat betekent dat we ook graag bij je langskomen voor het leggen van de vloer. Het enigste wat jij daarvoor hoeft te doen is even het offerteformulier invullen op de website. Wij sturen je dan een directe prijsindicatie op. Ook voor andere vragen over het vinden van de beste PVC vloer staan we voor je klaar!

Deel dit bericht met je vrienden:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

MEER HANDIGE INFORMATIE:

Offerte aanvragen?