PVC vloeren kantoor

Je ziet het steeds vaker: PVC vloeren op kantoor. En dat is niet heel gek, want deze type vloeren zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Een duurzame vloer is precies wat je nodig hebt wanneer je lang wilt genieten van een mooi en verzorgd kantoor.

PVC vloerbedekking is de perfecte combinatie tussen een vloer die een mooie en luxe uitstraling heeft en een vloer die gemaakt is van sterk en slijtvast materiaal. Bijkomend voordeel: PVC vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren zodat er altijd wel een type tussen zit die past bij het interieur op kantoor.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waar moet een vloer op kantoor aan voldoen?

Je kunt niet zomaar iedere vloer op kantoor plaatsen. Er worden strenge eisen gesteld aan de vloer op kantoor. Zo moet de vloer in de eerste plaats betaalbaar zijn. Vooral als het gaat om een groot kantooroppervlak is het slim om te kiezen voor een betaalbare vloer om zo de kosten te drukken. Een PVC vloer in kantoor laten leggen is hiervoor de beste oplossing. Verder moet een vloer op kantoor makkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Ook hier voldoet de PVC vloer aan. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat schoonmaken een snelle klus wordt.

De vloer moet tegen wat belasting kunnen

Natuurlijk is het belangrijk dat een PVC vloer op kantoor tegen belasting kan en daarnaast moet deze ook voor weinig geluidsoverlast zorgen. Een houten vloer of een vloer van natuursteen zijn mooi, maar zijn over het algemeen wel vaak wat gehorig en hebben ze over het algemeen een hoge prijs. Een PVC vloer op kantoor heeft hier geen last van en werkt geluiddempend. Ook is de vloer stil wanneer je eroverheen loopt.

Ervaar zelf het plezier van een PVC vloer op kantoor

Een PVC vloer in kantoor is een goede keuze waar je iedere dag weer de vruchten van plukt. Je kantoor ziet er mooi en verzorgd uit en de vloer is daarnaast gemakkelijk te onderhouden. Ook kun je er jarenlang mee doen! Jij kiest bij Vloerenbaas een mooie vloer uit voor op kantoor en wij doen de rest! Zo regelen we dat de vloer bij jou op kantoor wordt bezorgd, maar we kunnen hem ook voor je leggen. Dat scheelt jou een hoop werk of geregel. Hoe werkt het? Vul het offerteformulier in op de website en dan nemen wij contact met je op. Heb je andere vragen over een PVC vloer op kantoor? Wij staan elke dag voor je klaar!

Call Now Button