PVC vloeren appartement

Wanneer je een nieuwe vloer in je appartement wilt laten leggen heb je verschillende opties. Er zijn steeds meer mogelijkheden als het gaat om vloeren. Je kunt kiezen voor een PVC vloer in appartement, maar ook voor laminaat, vloerbedekking, een gietvloer, een houten vloeren en meer.

Maar wat is nu een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede, onderhoudsvriendelijke en natuurlijk mooie vloer? Is er een vloer die voldoet aan al je persoonlijke wensen, maar ook aan de eisen van een sterke vloer? Hier vind je het antwoord op de vraag of een PVC vloer in je appartement een slimme keuze is.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe PVC vloer in een appartement

Wat voor soort vloer wil je in jouw appartement? Het is belangrijk om daar goed over na te denken, zodat je een goed overwogen keuze kunt maken. Je moet tenslotte lange tijd met je vloer doen; het is dan ook belangrijk om voor de volle 100% achter deze keus te staan. Bij het uitkiezen van een geschikte PVC vloer moet je altijd rekening houden met een aantal zaken:

 • Is de vloer sterk?
 • Is de vloer slijtvast?
 • Kun je lang met de vloer doen?
 • Is de vloer gemakkelijk te onderhouden?
 • Kan de vloer goed tegen vocht en vuil?
 • Is de vloer makkelijk te vervangen indien nodig?
 • Wil ik vloerverwarming en is de vloer daar geschikt voor?

Geniet van een sterke PVC vloer in je appartement

Een PVC vloer in je appartement is een goede optie wanneer je op zoek gaat naar een vloer die aan de bovenstaande zaken voldoet. Een PVC vloer is gemaakt van een sterk materiaal en gaat dus lang mee. Je kunt jarenlang genieten van een sterke vloer die wel tegen een stootje kan en dat is ideaal wanneer je in een appartement woont. PVC is daarnaast verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en kleuren. Je vindt altijd wel een dessin dat helemaal bij jouw stijl past. Bij Vloerenbaas kun je een uitgebreid aanbod van goede merken vinden en daarnaast betaal je ook nog eens gegarandeerd de laagste prijs voor je hoogwaardige PVC vloer!

Waarom is het een goede keuze?

Wanneer je kiest voor een PVC vloer in jouw appartement kun je direct al profiteren van de voordelen. Een PVC vloer is in de eerste plaats enorm sterk en kan goed tegen vuil en vocht. De vloer wordt niet voor niets veel gekozen als vloerbedekking voor de keuken en badkamer. Daarnaast heeft een PVC vloer ook de volgende voordelen:

 • Geluiddempend: de vloer maakt geen geluid en zorgt er daarnaast voor dat je onderburen je niet horen lopen;
 • Makkelijk onderhoud: dankzij het gladde oppervlak kun je jouw PVC vloer eenvoudig en snel schoonmaken;
 • Vloerverwarming mogelijk: een PVC vloer kan prima in combinatie met een vloerverwarming;
 • Ruimtelijk: een lichte PVC vloer in je appartement maakt de ruimte optisch groter;
 • Snel leggen en vervangen: de PVC vloer leg je snel en kan ook makkelijk vervangen worden indien nodig.

Mooie vloeren voor scherpe prijzen beschikbaar bij Vloerenbaas

Ben je al enthousiast geworden over een PVC vloer in je appartement? De vloer heeft veel voordelen en is daarnaast ook nog eens heel goed betaalbaar. Hiermee is een PVC vloer een zeer goed alternatief voor een echte houten vloer en tal van andere prijzige vloeren. Bij ons kun je terecht voor vloeren van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

En willen meer mensen in je appartementencomplex een nieuwe vloer? Bij ons kun je profiteren van groepskorting! Ook komen wij de PVC vloer graag voor je leggen in je appartement. Zo bespaar jij veel tijd en weet je zeker dat de vloer goed gelegd wordt. Vul het offerteformulier op de website in: dan nemen wij contact met je op.

Call Now Button