vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek een mooie PVC vloeren aanbieding bij Vloerenbaas

Wil je een mooie PVC vloer aanschaffen maar heb je te maken met een budget? Dan zit je goed bij Vloerenbaas. Hier heb je in de eerste plaats gegarandeerd een PVC vloer voor de laagste prijs. 

Daarnaast vind je hier ook regelmatig aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Een PVC vloeren aanbieding, wie wil daar nu niet van profiteren? Dit biedt je de mogelijkheid om ook met een budget een prachtige PVC vloer te bestellen in de webshop.

Een PVC vloer aanbieding zorgt ervoor dat je mogelijkheden ineens een stuk uitgebreider zijn. Een PVC aanbieding kan op verschillende vloeren in de collecties van verschillende topmerken zitten.

Wat dacht je van een mooie Ambiant vloer of een Moduleo PVC vloer in de aanbieding? Je kunt jouw woning voorzien van een mooie en duurzame PVC vloer waar je jarenlang van gaat genieten. Je bent dan dus verzekerd van een mooie, nieuwe en ook nog eens een betaalbare PVC vloer.

+ Meer informatie

pvc vloeren aanbieding

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Aanbieding PVC vloer: houd de webshop in de gaten

Iedere PVC vloeren aanbieding vind je online bij Vloerenbaas en dat betekent dat je nooit meer een deal hoeft te missen. Je kunt bij Vloerenbaas optimaal profiteren van leuke acties en kortingen. Heb je een mooie PVC vloer in de aanbieding gevonden? Deze kun je direct online bestellen via de webshop. Jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest!

Nadat je de vloer hebt besteld kun je er ook voor kiezen om de vloer door ons te laten leggen. Je weet op deze manier zeker dat jouw nieuwe PVC vloer goed wordt gelegd. Neem snel contact met ons op via het offerteformulier op de website. Wij geven je dan een directe prijsindicatie. Heb je andere vragen over een PVC vloer aanbieding? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor al je advies over PVC vloeren.

Offerte aanvragen?