Ben jij onze nieuwe vloerenlegger?

Hey jij, LegBaas. VloerenBaas is op zoek naar jou!

Doen wat je leuk vindt, dan haal je het beste uit jezelf. Iemand in zijn of haar eigen kracht zetten is voor ons, VloerenBaas, misschien wel het belangrijkste. Alleen dan kun je ergens 100% voor gaan. Is jouw kracht het leggen van vloeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Auto van de zaak

Als LegBaas is het natuurlijk belangrijk dat we onszelf presenteren als èchte bazen, vandaar dat iedere LegBaas bij ons één BazenBus tot zijn of haar beschikking heeft.

Deze bus zal voorzien zijn van alle benodigdheden voor het maken een BAZENvloer!
Solliciteer nu

Bazen salaris

Èchte bazen moeten beloond worden. Wij beseffen ons maar al te goed dat onze VloerenBazen alleen tevreden zijn als jij je werk goed doet.

Vandaar dat VloerenBaas jou onder andere beloond met een ‘BAZEN’ salaris, passend bij je leeftijd en ervaring natuurlijk!​
Solliciteer nu

Ontzettend gezellig team

VloerenBaas bestaat uit een ontzettend gedreven en enthousiaste groep mensen. Vakwerk leveren staat natuurlijk op plek 1, maar gezelligheid vinden wij natuurlijk ook belangrijk! Vandaar dat wij regelmatig op vrijdag met z’n alle een lekker borreltje drinken, om de week lekker af te sluiten en met goede moed naar de nieuwe week te kijken. Drink je er gezellig één mee BAAS?
Solliciteer nu

Primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden

We zouden natuurlijk geen bazen werkgevers zijn als we niet zouden zorgen voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hoef je je geen zorgen te maken om de vrije dagen, deze heb je namelijk 25! Genoeg tijd dus om aan het strand te zitten! Daarbij vinden wij het belangrijk om jou te laten door ontwikkelen, hier is dan ook de ruimte voor bij VloerenBaas. Mocht de klik er wederzijds zijn, dan is er natuurlijk ook uitzicht op een vast dienstverband. Zo groeien we samen naar de top!​

Je nieuwe baan

VloerenBaas is actief in verschillende vloerafwerkingen; PVC vloeren, tapijt, gietvloeren, houten vloeren, vloerverwarming/dekvloeren en trappen. De PVC vloeren worden tegenwoordig natuurlijk steeds populairder, en dat merken we bij VloerenBaas ook.

We zijn dan ook opzoek naar een BAZEN stoffeerder die bij ons voornamelijk de volgende werkzaamheden zal gaan verrichten:

 • Het plaatsen van PVC vloeren (Verlijmen/klikken)(Rechte stroken, visgraat, tegels)
 • Het plaatsen van tapijt
 • Het plaatsen van ondervloeren
 • Het voorbehandelen van onder-/dekvloeren (schuren, voorstrijken, aansmeren)
 • Het egaliseren van onder/dekvloeren
 • Het stofferen van trappen (PVC, tapijt)
 

Bij VloerenBaas draait alles maar om één ding; de mooiste en kwalitatief beste vloeren maken, en de klant totaal ontzorgen. Het moet een ervaring zijn waar de mensen met een positief gevoel op terugkijken. Dit zullen particulieren klanten dan ook altijd uitstralen richting de LegBazen, en wat willen vakmensen als ons nou liever als waardering voor je werk? Precies, een goed salaris.

Gelukkig is ook dat goed geregeld bij VloerenBaas, om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk je werk kunt doen! We willen dan ook niets liever, dan dat je trots bent om een LegBaas te zijn en zo lekker mogelijk in je vel zit. VloerenBaas is wat dat betreft een jong en flexibel bedrijf, met een geweldig team waar we er elke dag met zijn alle alles aan doen om iedereen in zijn of haar kwaliteiten te laten uitblinken.

Dat noemen wij een BazenTeam!

Wie is VloerenBaas?

legservice

VloerenBaas is een jong en snelgroeiend vloerenbedrijf, dat is opgestart met de gedachte om klanten van A tot Z te ontzorgen. We doen dit vooral met een Brabantse knipoog en streven ernaar om een frisse wind in deze toch wel relatief ‘stoffige’ en ouderwetse markt te brengen.

Omdat we zoveel ‘Bazen’vloeren leggen, komen we gouden handen tekort! Ben je een stoffeerder met enige ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is VloerenBaas misschien het perfecte station voor jou!Als stoffeerder bij ons bedrijf ben je altijd op pad met je mede LegBaas, in de enige èchte BazenBus.

Dit is jullie BAZEN gereedschapskist op wielen, want opvallen doet hij! Als team gaan jullie op pad om ervoor te zorgen dat VloerenBaas haar naam waar maakt. Onze slogan is dan ook niet voor niets; ‘’Jij bent de baas, wij regelen de vloer.’’. De klantervaring is het belangrijkste!

Wat we jou bieden?

Wat bieden we je als vloerenlegger bij VloerenBaas? Je leest het hieronder:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 opneembare vakantiedagen 
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • Uitzicht op een dienstverband voor langere termijn
 • Een gezellig, jong en enthousiast team

Wat zoeken wij? 

Wat zoeken wij precies? 

 • Woonachtig in omgeving Eindhoven/Veldhoven
 • (enige) ervaring in stoffering (PVC vloeren/tapijt)
 • Flexibele inzetbaarheid
 • In bezit van rijbewijs B
 • Bereidheid om door te groeien 
 • Passie voor vloeren!

 

Wat zijn de volgende stappen na je aanvraag?

Hoe gaan we dit doen? Na je sollicitatie nemen wij contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan? En wat zoeken wij in een nieuwe LegBaas? Als we allebei enthousiast zijn en we denken beide ‘dit kan een BAZEN samenwerking worden’ dan plannen we snel een afspraak in.
Gezien de COVID-19 omstandigheden natuurlijk wel met de desbetreffende maatregelen! De afspraak zal plaatsvinden bij VloerenBaas showroom/kantoor onder het genot van een goede bak koffie.
Gewoon even ‘buurten’ zoals we dat in Brabant altijd zeggen. Als we beide enthousiast zijn aan het einde van het gesprek, dan bij jij de LegBaas die het geweldige team komt versterken.
Click or drag a file to this area to upload.