VIVAFLOORS VW 6860 Click

44,95 38,95

Showroom afspraak makenVrijblijvende offerte aanvragen

Opgelet baas! Prijs per pak á 3.195 m2.

Afmetingen: 142.0 x 22.5 cm
Dikte vloer: 6,5 mm
Toplaag: 0.55 mm
Embossing: Wood touch extra mat
Randafwerking: 4-zijdig
Vloerverwarming/verkoeling: Ja
Warmteweerstand (R): 0.018
Waterbestendig: Ja
Garantie: 10 jaar

Waarom Vivafloors?

Vivafloors levert de mooiste collectie PVC Vloeren, en zijn dan ook een van de grootste in Nederland. De collectie is volledig afgestemd op de behoeftes van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart.

Vivafloors brengt al jaren kwalitatieve en hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking op de markt, die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Het motto van Vivafloors is dan ook: ‘‘Een Vivafloor is een vloer voor het leven’’. Het bedrijf zorgt dus altijd voor tevreden klanten, die altijd verliefd zijn op hun nieuwe vloer.

Vivafloors vloer laten leggen? Geen probleem!

Het kiezen van een nieuwe vloer is al niet makkelijk, laat staan het leggen van een nieuwe vloer. Sommige klanten kunnen hier niet goed mee overweg, en dat is natuurlijk totaal geen ramp. Je bent al een BAAS dat je een vloer hebt kunnen kiezen tussen ons ruime assortiment, daarom komen we jouw droomvloer meteen voor je leggen, als je dat wilt, natuurlijk!

Onze vakmannen bellen op de afgesproken tijd bij je aan en leggen je PVC-vloer vlot, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We willen natuurlijk dat je snel van je nieuwe vloer kunt genieten, en je weer helemaal thuis voelt. Pas als jij tevreden bent, gaan wij weer door naar onze volgende klant. Mocht er achteraf nog iets zijn waar je niet tevreden over bent, dan staan onze specialisten binnen no time weer aan de deur. We willen namelijk dat je een ambassadeur van ons merk wordt en daar moeten we natuurlijk wel wat voor over hebben.

Waarom bestellen bij VloerenBaas?

BAAS in kwaliteit

Wij leveren alleen kwaliteit, en gaan altijd voor het hoogst haalbare! De topmerken gecombineerd met onze vakspecialisten, zorgen ervoor dat wij altijd gelukkige klanten hebben. We gaan niet naar huis, voordat je de juiste keuze hebt gemaakt, of voordat de vloer helemaal perfect ligt. Streven naar perfectie, zoals èchte bazen!

BAAS in advies

Jarenlange ervaring en intensief legwerk, hebben er voor gezorgd dat we door de jaren heen een specialist zijn geworden op ons vakgebied. We delen deze kennis dus ook graag, om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van de mooiste en beste vloeren!

BAAS in prijs

Een nieuwe vloer leggen wordt vaak gezien als een dure investering, en dit begrijpen we volkomen. We willen natuurlijk dat je met een glimlach op het gezicht een vloer bij ons bestelt, daarom hanteren wij op al onze topmerken de goedkoopste prijzen van Nederland! We kunnen daarom ook garanderen, dat we èchte bazenprijzen hebben!

BAAS in service

We willen natuurlijk niet alleen een baas zijn op het gebied van kwaliteit vloeren, maar ook op het gebied van service. Daarom betaal je bij ons geen verzendkosten, je betaalt voor een goede vloer die we leveren, en niet om deze thuis te laten bezorgen. Twijfel je over hoe de vloer er in het echt uitziet? Maak dan gerust een afspraak bij ons in de showroom, onze specialisten helpen je graag bij het ervaren en uitkiezen van je nieuwe vloer!

Extra informatie

Dikte toplaag

0,55 mm

Kleur

Lichtbruin, Bruin

Montage

Klik

V-groef

Wel

Vorm

Stroken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VIVAFLOORS VW 6860 Click” te beoordelen

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Instagram did not return a 200.