Moduleo Impress – Country Oak 54925 Click

54,95 49,95

Showroom afspraak makenVrijblijvende offerte aanvragen

Opgelet baas! Prijs per pak á 1.76 m2.

Afmetingen: 131,60 x 19,60 cm
Dikte vloer: 4,50 mm
Toplaag: 0,55 mm
Randafwerking: 4V
Vloerverwarming/verkoeling: Goed geschikt
Waterbestendig: Ja
Garantie: 20 jaar
Gecertificeerd: Ja
Antistatisch: Ja

Waarom Moduleo?

Moduleo is net als voorheen genoemde fabrikanten een lijsttrekker op de PVC markt. Ze staan er om bekend perfecte combinaties te maken tussen de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyl/pvc technologie. Met het brede assortiment van Moduleo, is er altijd wel iets wat goed in de smaak valt van onze klanten.

Alle PVC vloeren van Moduleo worden zorgvuldig ontworpen om de unieke patronen en texturen uit de natuur te weerspiegelen. Het bedrijf staat er dan ook om bekend om eindeloze creatieve mogelijkheden te realiseren voor haar klanten. Iedere strook of plank heeft een eigen karakter, wat je niet meer zal zien voorkomen bij andere stroken of planken. Op deze manier zorgt Moduleo ervoor dat er een unieke situatie ontstaat in iedere woonkamer. Deze strategie voeren ze al lang uit, en met succes. Het bedrijf staat bekend om haar creatieve nieuwe ‘bazen’ ideeën.

Moduleo vloer laten leggen? Geen probleem!

Het kiezen van een nieuwe vloer is al niet makkelijk, laat staan het leggen van een nieuwe vloer. Sommige klanten kunnen hier niet goed mee overweg, en dat is natuurlijk totaal geen ramp. Je bent al een BAAS dat je een vloer hebt kunnen kiezen tussen ons ruime assortiment, daarom komen we jouw droomvloer meteen voor je leggen, als je dat wilt, natuurlijk!

Onze vakmannen bellen op de afgesproken tijd bij je aan en leggen je PVC-vloer vlot, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We willen natuurlijk dat je snel van je nieuwe vloer kunt genieten, en je weer helemaal thuis voelt. Pas als jij tevreden bent, gaan wij met een gerust hart naar huis. Mocht er achteraf nog iets zijn waar je niet tevreden over bent, dan staan onze specialisten binnen no time weer aan de deur. We willen namelijk dat je een ambassadeur van ons merk wordt en daar moeten we natuurlijk wel wat voor over hebben.

Waarom bestellen bij VloerenBaas?

BAAS in kwaliteit

Wij leveren alleen kwaliteit, en gaan altijd voor het hoogst haalbare! De topmerken gecombineerd met onze vakspecialisten, zorgen ervoor dat wij altijd gelukkige klanten hebben. We gaan niet naar huis, voordat je de juiste keuze hebt gemaakt, of voordat de vloer helemaal perfect ligt. Streven naar perfectie, zoals èchte bazen!

BAAS in advies

Jarenlange ervaring en intensief legwerk, hebben er voor gezorgd dat we door de jaren heen een specialist zijn geworden op ons vakgebied. We delen deze kennis dus ook graag, om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van de mooiste en beste vloeren!

BAAS in prijs

Een nieuwe vloer leggen wordt vaak gezien als een dure investering, en dit begrijpen we volkomen. We willen natuurlijk dat je met een glimlach op het gezicht een vloer bij ons bestelt, daarom hanteren wij op al onze topmerken de goedkoopste prijzen van Nederland! We kunnen daarom ook garanderen, dat we èchte bazenprijzen hebben!

BAAS in service

We willen natuurlijk niet alleen een baas zijn op het gebied van kwaliteit vloeren, maar ook op het gebied van service. Daarom betaal je bij ons geen verzendkosten, je betaalt voor een goede vloer die we leveren, en niet om deze thuis te laten bezorgen. Twijfel je over hoe de vloer er in het echt uitziet? Maak dan gerust een afspraak bij ons in de showroom, onze specialisten helpen je graag bij het ervaren en uitkiezen van je nieuwe vloer!

Extra informatie

Dikte toplaag

0,55 mm

Montage

Klik

V-groef

Wel

Vorm

Stroken

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moduleo Impress – Country Oak 54925 Click” te beoordelen

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Instagram did not return a 200.