mFLOR Argyll Fir Comerford-75170

29,95 26,95

Showroom afspraak makenVrijblijvende offerte aanvragen

Opgelet baas! Prijs per pak á 3.34 m2.

Afmetingen: 121,92 x 22,86 cm
Dikte vloer: 2,0 mm
Toplaag: 0,3 mm
Embossing: Special embossed
Randafwerking: 4 zijdig V-groef
Vloerverwarming/verkoeling: Goed geschikt
Warmteweerstand (R): 0.0089
Waterbestendig: Ja
Garantie: 15 jaar
Gebruikersklasse: 31/AC3

Waarom mFLOR?

PVC vloeren worden steeds populairder, er ontstaan dus ook steeds meer nieuwe producenten hiervan. Echter is het een select groepje PVC fabrikanten die de leiding nemen op het gebied van kwaliteit, prijs en keuzemogelijkheden in hun assortiment. mFLOR is één van die producenten die hierin voorop loopt.mFLOR stelt gezondheid centraal bij de ontwikkeling en productie van haar PVC vloeren.

Om te zorgen dat gezondheid gewaarborgd blijft gaat mFLOR uit van drie belangrijke elementen in het productieproces: een neutrale vloer met lage emissiewaarden, vloeren creëren die passen bij de leefomgeving van de klant en het maken van vloeren die gemakkelijk schoon te houden zijn. Door vast te houden aan deze kernwaarden biedt mFLOR je naast kwalitatieve, veilige en gezonde oplossingen een milieuvriendelijk product met een lange levensduur. De vloeren zijn daardoor perfect om goed schoon te kunnen maken, jij en je kinderen kunnen dus letterlijk van de vloer eten! Èchte vloerenbazen dus!

mFLOR vloer laten leggen? Geen probleem!

Het kiezen van een nieuwe vloer is al niet makkelijk, laat staan het leggen van een nieuwe vloer. Sommige klanten kunnen hier niet goed mee overweg, en dat is natuurlijk totaal geen ramp. Je bent al een BAAS dat je een vloer hebt kunnen kiezen tussen ons ruime assortiment, daarom komen we jouw droomvloer meteen voor je leggen, als je dat wilt, natuurlijk!

Onze vakmannen bellen op de afgesproken tijd bij je aan en leggen je PVC-vloer vlot, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We willen natuurlijk dat je snel van je nieuwe vloer kunt genieten, en je weer helemaal thuis voelt. Pas als jij tevreden bent, gaan wij met een gerust hart naar huis. Mocht er achteraf nog iets zijn waar je niet tevreden over bent, dan staan onze specialisten binnen no time weer aan de deur. We willen namelijk dat je een ambassadeur van ons merk wordt en daar moeten we natuurlijk wel wat voor over hebben.

Waarom bestellen bij VloerenBaas?

BAAS in kwaliteit

Wij leveren alleen kwaliteit, en gaan altijd voor het hoogst haalbare! De topmerken gecombineerd met onze vakspecialisten, zorgen ervoor dat wij altijd gelukkige klanten hebben. We gaan niet naar huis, voordat je de juiste keuze hebt gemaakt, of voordat de vloer helemaal perfect ligt. Streven naar perfectie, zoals èchte bazen!

BAAS in advies

Jarenlange ervaring en intensief legwerk, hebben er voor gezorgd dat we door de jaren heen een specialist zijn geworden op ons vakgebied. We delen deze kennis dus ook graag, om ervoor te zorgen dat jij kunt genieten van de mooiste en beste vloeren!

BAAS in prijs

Een nieuwe vloer leggen wordt vaak gezien als een dure investering, en dit begrijpen we volkomen. We willen natuurlijk dat je met een glimlach op het gezicht een vloer bij ons bestelt, daarom hanteren wij op al onze topmerken de goedkoopste prijzen van Nederland! We kunnen daarom ook garanderen, dat we èchte bazenprijzen hebben!

BAAS in service

We willen natuurlijk niet alleen een baas zijn op het gebied van kwaliteit vloeren, maar ook op het gebied van service. Daarom betaal je bij ons geen verzendkosten, je betaalt voor een goede vloer die we leveren, en niet om deze thuis te laten bezorgen. Twijfel je over hoe de vloer er in het echt uitziet? Maak dan gerust een afspraak bij ons in de showroom, onze specialisten helpen je graag bij het ervaren en uitkiezen van je nieuwe vloer!

Extra informatie

Dikte toplaag

0,3 mm

Kleur

Lichtbruin

Montage

Lijm

V-groef

Wel

Vorm

Stroken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mFLOR Argyll Fir Comerford-75170” te beoordelen

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Instagram did not return a 200.