Betonlook vloeren van bazenkwaliteit

Betonlook: het is helemaal hot en happening in interieurland. Of het nu gaat om een betonlook vloer in de woonkamer, keuken of badkamer: het kan allemaal. Combineer dit bijvoorbeeld met houtmaterialen in je meubels, mooie stoffen voor je stoelen of bank of een kleedje. Dan creëer je je eigen droomhuis met een stoere touch, jij bent tenslotte de baas in je eigen huis.

Betonlook vloeren van bazenkwaliteit

Betonlook: het is helemaal hot en happening in interieurland. Of het nu gaat om een betonlook vloer in de woonkamer, keuken of badkamer: het kan allemaal. Combineer dit bijvoorbeeld met houtmaterialen in je meubels, mooie stoffen voor je stoelen of bank of een kleedje. Dan creëer je je eigen droomhuis met een stoere touch, jij bent tenslotte de baas in je eigen huis.

Een baas in de goedkoopste PVC-vloeren

Een goedkope PVC-vloer van topklasse, want je woning moet er natuurlijk piekfijn uitzien! Een mooie vloer is de basis van je interieur, maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Dat begrijpen wij bij Vloerenbaas.nl maar al te goed! Wij zijn niet voor niets een baas in prijs en verzendingen. Je betaalt bij ons namelijk geen verzendkosten! Zonde van je geld, die kun je beter aan je nieuwe PVC-vloer besteden, toch?

Loose lay PVC: it’s all in the name

It’s all in the name, zeggen ze ook wel eens. Dat is ook met het begrip ‘loose lay PVC’ het geval. Loose lay betekent ook wel ‘losleg PVC’. De vloer heeft zijn naam te danken aan het feit dat er bij de montage geen lijm wordt gebruikt om de vloer te leggen, het is daarom een stuk makkelijker en minder vies werk!

Kies voor klasse en luxe met een donkere PVC-vloer

Door het leggen van een donkere PVC-vloer in je woning, zorg je voor een spannende sfeer in huis. Een donkere vloer komt mooi tot zijn recht in een grote, hoge ruimte. Zo zorg je ervoor dat het grote oppervlak toch knus en gezellig aanvoelt, vanwege het feit de grote ruimtes geneigd zijn minder gezellig te zijn. In tegenstelling tot de lichte PVC-vloer, zijn donkere PVC-vloeren niet altijd goed te combineren met de omgeving. De ruimte moet er gepast voor zijn.

Creëer rust met een lichte PVC-vloer

Wil je graag nóg meer inspiratie dan je op onze website kunt vinden? We hebben een showroom in Veldhoven, waar we enorm trots op zijn en waar jij als een baas behandeld zult worden! Indien je een kijkje wilt nemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakspecialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

PVC-vloeren in Eindhoven

Ben je op zoek naar een PVC-vloer in de regio Eindhoven? Vloerenbaas.nl heeft een showroom in Veldhoven waar je kunt genieten van een bak aan inspiratie. Zo kun je meteen onze kwaliteit zien en voelen. Daarbij heb je de mogelijkheid om samen met een van onze specialisten, je wensen door te nemen. Zodat je uit adviezen kunt inwinnen, en uiteindelijk de juiste beslissing maakt wat betreft je nieuwe vloer!

PVC-vloer met houtlook: nèt echt hout

Wil je graag een gezellige sfeer in huis creëren, maar heb je liever geen houten vloer? Tegenwoordig is PVC bijna niet meer van echt te onderscheiden, waardoor je die gezellige, warme sfeer ook met een houtlook PVC-vloer in huis kunt halen. Lekker praktisch ook, want je hebt er bijna geen omkijken naar.

Een chique uitstraling met een PVC-visgraatvloer

Een visgraatvloer was in de vroegere jaren een teken van rijkdom dat veel werd gebruikt in herenhuizen; niet voor niets wordt het nu nog steeds geassocieerd met de begrippen ‘chique’ en ‘luxe’. Een tijdloze keuze, dus.

PVC-vloer laten leggen

Ben je zelf een handige Harrie of ken je er één? Handig! Je kunt natuurlijk kosten besparen door zelf je PVC-vloer te leggen, echter gaat dat niet altijd even makkelijk als gedacht. Onze leggers zijn niet voor niets opgeleid en doen niets anders (en liever) dan PVC-vloeren leggen.

Het verlijmen van je PVC-vloer

Heb je net je droomvloer bij Vloerenbaas.nl gevonden? Hup, aan de slag! De handen kunnen uit de mouwen worden gestoken. Althans, het is wel verstandig om dit aan de vakspecialisten over te laten. Best een fijn idee, toch? Heb jij weer tijd voor een ander klusje in huis.

Het verschil tussen een PVC-vloer en een vinylvloer

“Naar welke vloer bent u op zoek? Een PVC- of vinylvloer misschien?” Uh, zit er überhaupt verschil in? Ja, zeker! Met een vinylvloer kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Verschillende kleuren, dessins, nostalgische tegels of een industriële betonlook. Het kan allemaal!

  • Geen producten in de winkelwagen.