Kleuren

Kleur licht / Donker

Merken

Opties

Garantie

 

PVC vloer houtlook

Een mooie houten vloer is prachtig en geeft jouw woning enorm veel sfeer. Maar wist je dat je dezelfde sfeer ook kunt creëren zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt? De houtlook PVC vloeren van VloerenBaas zijn van hoogwaardige kwaliteit en doen zeker niet onder voor een echte houten vloer!

Hier vind je altijd de perfecte PVC vloer met houtlook, want je hebt de keuze uit veel hoogwaardige merken die bij Vloerenbaas verkrijgbaar zijn, zoals mFLOR en Ambiant. Zo krijg jij precies de PVC houtlook vloer die je wilt, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

+ Meer informatie

PVC vloer houtlook

 

Een goede PVC vloer met houtlook in jouw woning?

Wat is een PVC vloer houtlook precies en in hoeverre verschilt dit van een echte houten vloer? Qua uiterlijk zien de vloeren er in ieder geval precies hetzelfde uit, behalve dat PVC een goedkoper en gebruiksvriendelijker materiaal is. Zelfs als je op zoek bent naar een vloer met de onvervalste uitstraling van echt hout zijn er mooie mogelijkheden met PVC.

PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren die bestaan uit diverse lagen PVC, de afkorting van polyvinylchloride. Op de bovenste laag kan een dessin van hout worden geprint die niet van echt hout te onderscheiden is. Het is dus erg goed mogelijk om een PVC vloer met houtstructuur te laten plaatsen in je woning, zodat het lijkt alsof je een echte houten vloer hebt.

PVC vloeren houtlook: dit zijn de voordelen

PVC vloeren met houtlook brengen een aantal grote voordelen met zich mee. In de eerste plaats heb je de keuze uit veel verschillende soorten vloeren, in verschillende kleuren en met diverse dessins. Maar het gevarieerde assortiment is niet het enige voordeel. Ook de duurzaamheid van dit type vloer is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer met houtlook; je kunt er jaren van genieten. En er zijn nog meer voordelen:

  • Makkelijk onderhoud: het gladde oppervlak maakt reinigen erg gemakkelijk;
  • Compatibel met vloerverwarming: PVC vloeren met houtlook kunnen zich snel aanpassen aan de temperatuur van de omgeving. Beschadigingen aan de vloer zijn ook niet aan de orde;
  • Geluiddempende werking: de PVC vloeren werken geluiddempend en dus kan dit de ideale keuze zijn voor jouw woning;
  • Betaalbaar: in de keuze tussen een echte houten vloer en een PVC vloer houtlook is de laatste optie het meest betaalbaar.

PVC vloeren houtlook grijs en andere opties

Je hebt verschillende mogelijkheden bij Vloerenbaas wanneer je interesse hebt in het laten plaatsen van een PVC vloer met houtstructuur. We werken graag samen met de beste merken en in ons assortiment vind je dan ook een breed assortiment van hoogstaande merken als Moduleo, VivaFloors en Therdex.

Je kunt in de eerste plaats kiezen uit diverse kleuren. Hier vind je een ruim aanbod van PVC vloeren houtlook in de kleur grijs en vele andere populaire tinten. Ook heb je de keuze tussen diverse dessins: spreekt een visgraat motief jou aan of ga je toch voor een vloer met langwerpige, brede planken? Hier vind je altijd een goede PVC houtlook vloer die aan je wensen voldoet.

Waar moet je aan denken bij de kosten?

De PVC vloeren houtlook kosten hangen af van een aantal zaken, zoals de dikte van de vloer, de afmeting per plank en het motief. Bij Vloerenbaas ben je in ieder geval verzekerd van een aantrekkelijke prijs. Want hoewel een PVC vloer met houtlook al een stuk goedkoper is dan een echte houten vloer, kun je bij ons nog meer besparen. Wist je dat je hier kunt profiteren van groepskorting? Hoe meer mensen jij regelt om een vloer uit te komen kiezen, hoe hoger de korting. Willen meer bewoners van jouw appartementencomplex een nieuwe vloer? Dan ben je bij Vloerenbaas lekker goedkoop uit.

Jij bent de baas, wij regelen jouw PVC vloer met houtlook

Wil jij ook een mooie PVC vloer met houtlook in je woning? Regel het bij Vloerenbaas! Hier vind je een ruim assortiment, regelmatig mooie kortingen en kun je altijd een vloer vinden die aan je wensen voldoet. Jij bent de baas en wij regelen de vloer; dat is het motto van Vloerenbaas en daar willen we ons graag aan houden. Dat betekent dat jij bepaalt welke PVC vloer met houtlook je in jouw huis wilt hebben: wij regelen de rest en kunnen de vloer zelfs voor je leggen. Vul online een offerteformulier in of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?